Σε αυτή την παράγραφο δίνονται μερικές διευκρινήσεις συμφώνα με τις οποίες η επιχείρηση με την επωνυμία “Τσιμόγιαννη Αγγελική’ με ηλεκτρονικό κατάστημα mitera-paidi.gr,συλλέγει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες κάθε φορά που το επισκέπτεστε.

   Το  mitera-paidi.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα, εφαρμόζοντας τον γενικό κανονισμό για την προστασία πολιτικών δεδομένων 2016/679/ΕΕ,σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  Οι προσωπικές σας πληροφορίες που μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν  από το mitera-paidi.gr είναι προστατευμένες  και δεν δύναται να μεταβιβαστούν σε οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση σχετικά αιτήματα των αρμοδίων αρχών στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος)

Μερικές από τις πληροφορίες αυτές αναφέρονται παρακάτω:

 • Έκδοση του προγράμματος περιήγησης 
 • Διεύθυνση IP
 • Ζώνη ώρας
 • Πληροφορίες cookie
 • Ιστότοποι και προϊόντα που βλέπετε
 • Οροί αναζήτησης και τρόπος αλληλεπίδρασης με το ιστότοποι 

Ο σκοπός της συλλογής των παραπάνω πληροφοριών είναι η βελτίωση του mitera-paidi.gr. 

  Πληροφορίες όπως είναι το ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση σας, τα στοιχεία πληρωμής , το email και το τηλέφωνο σας  συλλέγονται από εμάς προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την παραγγελία σας , προσφέροντας σας όσο τον δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

  Για οποιαδήποτε ενημέρωση, αλλαγή, διαγραφή σχετικά με τα παραπάνω δεδομένα ο χρήστης-επισκέπτης απευθύνεται στο αρμόδιο τμήμα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος mitera-paidi.gr

  Επισκέπτοντας το mitera-paidi.gr  ο χρήστης-επισκέπτης συμφωνεί με τους όρους χρήσης που αναφέρονται στο παρόν κείμενο. Αν κάποιος επισκέπτης ή χρήστης δεν συμφωνεί με τους παραπάνω όρους δικαιούται να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό μας  κατάστημα. 

  Οι όροι χρήσης ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση , ενώ ο χρήστης-επισκέπτης είναι υπεύθυνος να επιλέξει αν θα συνεχίζει να  επισκέπτεται το mitera-paidi.gr.

  Τέλος, για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή Θερμοπυλών 91, Σπάρτη ΤΚ 23100, ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας miterapaidi@gmail.com .
Σημειώνεται ότι μετά τον Μάιο του 2018 θα βρίσκεται εν ισχύ ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (υπ’ αριθμ. 2016/679 Κανονισμός (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου). Στο πλαίσιο του νέου Κανονισμού μπορείτε να ασκήσετε επιπλέον τα εξής δικαιώματά σας που απορρέουν από τις διατάξεις του Κανονισμού:

 • Πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν
 • Διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας
 • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
 • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
 • Φορητότητας των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμά σας να λάβετε τα δεδομένα σας σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

  Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) μέσα από το miterapaidi@gmail.com καθώς και διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr).

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Για την ΠΡΩΤΗ και μόνο επιστροφή (π.χ. αλλαγή) εντός Ελλάδας δεν υπάρχει χρέωση εφόσον αυτή γίνει με την συνεργαζόμενη εταιρία Courier (Γενική μεταφορική) . Επιβαρύνεστε μόνο με το ποσό των 3 € κατά την επαναποστολή του προϊόντος . Εξαιρούνται, τα έπιπλα και τα μεταλλικά είδη(κρεβάτια ,συρταριερες ,καρότσια ,καθισματα αυτοκινητου, καρεκλες φαγητου, παρκοκρέβατα ,πάρκα ,στράτες) ,στα οποία ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα και στην πρώτη επιστροφή αλλαγή.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

 1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
 2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
 3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, ή τυχόν προωθητικό υλικό του προϊόντος κοκ).
 4. Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να δοκιμάζετε τα προϊόντα σε εσωτερικό χώρο ώστε να μην φθαρούν

  Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στο τηλέφωνο 2731 021652. H διαδικασία αλλαγής είναι η εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με την Γενική μεταφορική με δική μας χρέωση(εκτός από προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες έπιπλα ,μεταλλικά). Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς και είναι 3€ εφόσον σας αποσταλεί με την Γενική Ταχυδρομική. Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την επιπλέον επιβάρυνση που αναγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε κουπόνι αγορών, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται. Σε περίπτωση αλλαγής παραγγελίας η οποία έγινε με παραλαβή από το κατάστημα, η αλλαγή γίνεται τηλεφωνικά και αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης Courier με επιβάρυνση 3€ η οποία αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής του προϊόντος από εμάς προς εσάς.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

  Όλα Τα προϊόντα ανοίγονται και ελέγχονται από εμάς πριν σας αποσταλούν .

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.mitera-paidi.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λπ.. τότε το www.mitera-paidi.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο miterapaidi@gmail.com φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Ακυρώσεις

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 1) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση miterapaidi@gmail.com  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2731 021652 καθημερινά 09:00-14:00 και το Σάββατο 09:00-14:00. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με 6€, ποσό που αφορά στα μεταφορικά έξοδα (3 ευρώ για την αποστολή και άλλα 3 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος). Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει γίνει μετά τις 12.00 π.μ μπορείτε να την ακυρώσετε ή να την αλλάξετε εντός 24 ωρών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eshop) μπορείτε να χρησιμοποιήστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 1. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη.
  Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την Eurobank και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι άκρως κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή.
 2. Με αντικαταβολή μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.
  Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα μπορείτε να πληρώσετε το διανομέα κατά την παράδοση του δέματος. Το κόστος επιβάρυνσης του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι €2,00
 3. Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

EUROBANK

IBAN GR9302601530000040200638175

Όνομα Δικαιούχου: Τσιμόγιαννη Αγγελική

Εθνική Τράπεζα

 IBAN GR9801104680000046840245594

Όνομα Δικαιούχου: Τσιμόγιαννη Αγγελική

 Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης μόλις υποβάλλετε την παραγγελία σας, καλέστε μας στο 2731 021652 για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα ΠΡΙΝ κάνετε την κατάθεση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει .H ομάδα του ‘Μητέρα και Παιδί’ συνεργάζεται με την Γενική μεταφορική η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικώς λόγω του ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας επεξεργάζεται την επόμενη μέρα και θέλει 2-3 εργάσιμες μέχρι να φτάσει σε εσάς. Αν τώρα βιάζεστε να την παραλάβετε απλά κάντε μας ένα τηλέφωνο και θα την προωθήσουμε πιο γρήγορα. Εάν το βάρος (ή ο ογκομετρικός υπολογισμός) του δέματος ξεπερνά τα 3 κιλά, το κόστος αποστολής μπορεί να μεταβληθεί, πάντα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη. Το ίδιο ισχύει και για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές. Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπέρβαρο ή το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 150€ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση μέρους ή όλου του ποσού. Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00 (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3 ευρώ).Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη. Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας. Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

  Οι παραγγελίες εντός πόλης παραδίδονται από την ομάδα του ‘Μητέρα και Παιδί’ δωρεάν κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. 

Οι παραγγελίες εντός νομού , άνω των 500,00€, παραδίδονται από την ομάδα του ‘Μητέρα και Παιδί’ δωρεάν κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. 

   Για αγορές άνω των 100 € είναι δωρεάν, ενώ η αποστολή μεγάλων δεμάτων, για παράδειγμα έπιπλα ή καρότσια, γίνεται με μεταφορική εταιρεία και δεν ισχύει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Για αγορές κατω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€ και 2€ στην περίσωση αντικαταβολής.

Όροι χρήσης

Η εταιρεία ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ, η οποία είναι υπεύθυνη για την διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος 

Mitera-paidi.gr, έχει έδρα στη διεύθυνση Θερμοπυλών 91 Στην Σπάρτη ,με ΑΦΜ 134948980.

 Προσωπικά δεδομένα

Το Mitera-paidi.gr για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εναρμονίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις τουΓενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική καιευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις αποφάσεις της Αρχής ΠροστασίαςΠροσωπικών Δεδομένων.

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων για την επεξεργασία προσωπικώνδεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος ακολουθώντας πάντα την εθνική ή ευρωπαϊκήνομοθεσία για θέματα προσωπικού χαρακτήρα.

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr προστατεύει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν δύναται να μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο τα στοιχεία σας (με εξαίρεση σχετικά αιτήματα των αρμοδίων αρχών στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος)

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr διατηρεί και επεξεργάζεται  τα στοιχεία σας είτε για λόγους επικοινωνίας είτε για λόγους marketing και βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει.

 Για οποιαδήποτε ενημέρωση, αλλαγή, διαγραφή σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα ο χρήστης-επισκέπτης απευθύνεται στο αρμόδιο τμήμα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος Mitera-paidi.gr

Με την επίσκεψη και τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Mitera-paidi.gr συμφωνεί με τους όρους χρήσης που αναφέρονταιστο παρόν κείμενο. Αν κάποιος επισκέπτης ή χρήστης δεν συμφωνεί με τους παραπάνω όρους δικαιούται να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr

Cookies

    To ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία cookies για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με στατιστικά θέματα και για την διευκόλυνση του επισκέπτη/χρήστη σε ορισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

    Τα cookies είναι μικρά, μη κακόβουλα αρχεία που αποθηκεύονται στην συσκευή του χρήστη με μόνη χρήση την διευκόλυνση του σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης/χρήστης διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της υπηρεσίας cookies ρυθμίζοντας σχετικά την συσκευή του αποκλείοντας σχετικές υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σύνδεσμοι άλλων ιστοτόπων-Διευθύνσεις IP

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr περιέχει συνδέσμους παραπομπής σε άλλες ιστοσελίδες οι οποίες ελέγχονται από διαφορετικούς διαχειριστές  προς αυτό. Το Mitera-paidi.gr δεν φέρει καμμιά ευθύνη σχετικά με την πολιτική, τις απόψεις και τους ΌρουςΧρήσης των εκάστοτε ιστοσελίδων που παρέχονται με σύνδεσμο.

    Η διεύθυνση IP του εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Mitera-paidi.gr για λόγους στατιστικής.

Συμφωνία Όρων Χρήσης

Ο επισκέπτης/χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος Mitera-paidi.gr με την επίσκεψη του στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους όρους χρήσης του καταστήματος.

Αν για οποιονδήποτε λόγω ο επισκέπτης/χρήστης δεν δέχεται τους παραπάνω όρους χρήσης τότε οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος Mitera-paidi.gr.                                                                                               Οι όροι χρήσης ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, ο επισκέπτη/χρήστης  οφείλει να ελέγχει την συγκεκριμένη σελίδα για τυχόν αλλαγές ειδάλλως η συνέχιση επίσκεψη/χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Mitera-paidi.gr συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης.