Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Για την ΠΡΩΤΗ και μόνο επιστροφή (π.χ. αλλαγή) εντός Ελλάδας δεν υπάρχει χρέωση εφόσον αυτή γίνει με την συνεργαζόμενη εταιρία Courier (Γενική μεταφορική) . Επιβαρύνεστε μόνο με το ποσό των 3 € κατά την επαναποστολή του προϊόντος . Εξαιρούνται, τα έπιπλα και τα μεταλλικά είδη(κρεβάτια ,συρταριερες ,καρότσια ,καθισματα αυτοκινητου, καρεκλες φαγητου, παρκοκρέβατα ,πάρκα ,στράτες) ,στα οποία ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα και στην πρώτη επιστροφή αλλαγή.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

  1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, ή τυχόν προωθητικό υλικό του προϊόντος κοκ).
  4. Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να δοκιμάζετε τα προϊόντα σε εσωτερικό χώρο ώστε να μην φθαρούν

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στο τηλέφωνο 2731 021652. H διαδικασία αλλαγής είναι η εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με την Γενική μεταφορική με δική μας χρέωση(εκτός από προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες έπιπλα ,μεταλλικά). Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς και είναι 3€ εφόσον σας αποσταλεί με την Γενική Ταχυδρομική. Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την επιπλέον επιβάρυνση που αναγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε κουπόνι αγορών, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται. Σε περίπτωση αλλαγής παραγγελίας η οποία έγινε με παραλαβή από το κατάστημα, η αλλαγή γίνεται τηλεφωνικά και αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης Courier με επιβάρυνση 3€ η οποία αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής του προϊόντος από εμάς προς εσάς.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Όλα Τα προϊόντα ανοίγονται και ελέγχονται από εμάς πριν σας αποσταλούν Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.mitera-paidi.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λπ.. τότε το www.mitera-paidi.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο miterapaidi@gmail.com φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Ακυρώσεις

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 1) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση miterapaidi@gmail.com  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2731 021652 καθημερινά 09:00-14:00 και το Σάββατο 09:00-14:00. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με 6€, ποσό που αφορά στα μεταφορικά έξοδα (3 ευρώ για την αποστολή και άλλα 3 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος). Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει γίνει μετά τις 12.00 π.μ μπορείτε να την ακυρώσετε ή να την αλλάξετε εντός 24 ωρών.