Εταιρία


Η πιο στοργική αγκαλιά...

Το κατάστημα μας δραστηριοποιείται στο χώρο της βρεφανάπτυξης, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές σε κάθε μέλλουσα μητέρα από το 1988! Ως οικογενειακή επιχείρηση πέρασε από γενιά σε γενιά παντρεύοντας έτσι την πείρα με την εξέλιξη και την εξειδίκευση προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ,δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, αλλά και άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε περίπτωση.Το σλόγκαν μας <Η πιο στοργική αγκαλιά> έρχεται να επισφραγίσει την πρόθεση μας να βρισκόμαστε δίπλα στην μέλλουσα μητέρα , με χρήσιμες συμβουλές, λύσεις ,αγάπη και φροντίδα ,στο τόσο σημαντικό έργο που καλείται να αναλάβει, στην ανάπτυξη ενός παιδιού!! Μια μικρή γεύση για όλα εκείνα τα χρήσιμα πραγματάκια για εσάς και τα αγγελούδια σας που βρίσκετε στο κατάστημά μας.. 

  • Ρούχα και εσώρουχα εγκυμοσύνης που θα σας χαρίσουν άνεση καλύπτοντας κάθε γυναικεία προσωπικότητα και χαρίζοντας σας στυλ όλους αυτός τους μήνες που θα κυοφορείται το μωράκι σας!
  • Οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια του και την μετακίνηση του κατά τους πρώτους μήνες τις ζωής τους (καρότσια, porte-bebe, καλαθούνες, καθίσματα αυτοκηνίτου, μάρσιπους) σε διάφορες ποιότητες και τιμές).
  • Όλα όσα χρειάζεται το πρώτο του δωμάτιο (έπιπλα, στρώματα, διακόσμηση) αλλά και το προεφηβικό του δωμάτιο με χρήσιμες συμβουλές τοποθέτησης αλλά και διακόσμησης για να έχει τον δικό του όμορφο, υγιές και λειτουργικό του χώρο.
  • Μια μεγάλη ποικιλία, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την προικούλα του σε κορμάκια, φορμάκια, πανίτσες, κοβερτούλες ,σετ κούνιας, πετσέτες, μπουρνούζια κτλ.
  • Προϊόντα υγιεινής(μπανάκια, μπατονέτες, αντιολισθητικά κτλ) έτσι ώστε να το περιποιείστε με ασφάλεια, προσφέροντάς του την χαλάρωση που χρειάζεται
  • Είδη φαγητού ( θήλαστρα, μπιμπερό, καρεκλάκια, σαλιάρες, σερβίτσια, ειδικά κουτάλια, δοχεία φύλαξης φαγητού, εκπαιδευτικά ποτηράκια κτλ) που θα βοηθήσουν κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του αλλά και στην συνέχεια κατά την εκπαίδευσή του να τρέφεται μόνο του!
  • Προϊόντα ένδυσης και υπόδησης στην καλύτερη ποιότητα, έτσι όπως αρμόζει να ντύνουμε τα παιδιά μας ,και τιμή!
  • Και φυσικά επειδή ο ελεύθερος χρόνος του παιδιού είναι πολύτιμος και μια πλούσια γκάμα ειδικευμένων βρεφικών παιχνιδιών καθώς επίσης και εκπαιδευτικών έτσι ώστε οι ώρες χαλάρωσης του να είναι εποικοδομητικές και με ασφάλεια!


Φυσικά αυτή ήταν μόλις μια πολύ μικρή γεύση εμπιστευτείτε την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων μας. Η πιο στοργική αγκαλιά θα ανοίγει πάντοτε για να υποδέχεται με τρυφερότητα ,αγάπη και συνείδηση όλα τα ζευγάρια που αποφασίζουν να φέρουν στο κόσμο μια νέα ζωή...